Skip to content

Over

Huyser Fietsen

Over Huyser

Ontstaan vanuit het brein van een ambachtsman. Peter Smit, van monteur tot winkeleigenaar tot eigenaar van zijn fietsmerk Huyser. Sinds 2017 produceert hij samen met zijn team de Huyser lijn. Een lijn kwaliteitsfietsen onder toezicht van een vakman, met de juiste onderdelen, de juiste afwerking en het juiste design. Peter weet waar hij over praat wanneer het over fietsen gaat, omdat hij jarenlang met zijn voeten in de klei heeft gestaan. Dat maakt een Huyser dé fiets voor de klant, als voor de dealer.       Een Nederlands fietsmerk van Nederlandse kwaliteit. 

DSC06188 - kopie

Het Ordertraject

Achter de schermen bij Huyser: Hoe wij zowel de klant als de dealer voorzien van kwaliteit en gemak. Bij Huyser streven we naar de hoogste kwaliteit en het grootste gemak voor klanten en dealers. Wanneer er een order binnenkomt voor een nieuwe fiets, zorgen wij ervoor dat deze snel en efficiënt wordt afgehandeld. Dankzij onze nieuwe locatie in Moordrecht, waar alles onder één dak zit, hebben wij het gehele proces in eigen hand.

Zodra een dealer een order plaatst via onze Huyser-portal, komt deze direct bij ons binnen op het hoofdkantoor. Vervolgens wordt de fiets klaargemaakt voor transport en naar de dealer gebracht. Daar wordt de fiets rijklaar gemaakt, zodat onze klant direct kan genieten van zijn of haar nieuwe Huyser-fiets. Dankzij onze gestroomlijnde werkwijze en persoonlijke aanpak kunnen wij onze klanten en de dealers de beste service bieden. Bekijk onze video om te zien hoe wij dit proces in zijn werk gaat.

Eigenaar van een fietsenwinkel?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dealers in Nederland en België. Wil je dealer worden van Huyser Fietsen? Of wil je meer informatie over onze e-bikes?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.